SERVICII AUDIO ȘI CAMPANII PUBLICITARE RADIO

Radioul este un foarte bun mijloc de comunicare in “drive-time” si un suport ideal pentru promotii/vanzari (comunicare pe termen scurt). Permite cresterea frecventei mesajului.

Asigurată fiind de către un soft complet automatizat, difuzarea spoturilor publicitare se face în aproape toate intervalele orare la fiecare

– și 10 minute
– și 30 minute
– și 50 minute ale orei.

În funcție de perioada în care sunt amplasate spoturile audio, lungimea acestora [(durata în timp; (15”, 20” 30”, 50″, 60″)], numărul acestora și valoarea totală a contractului de publicitate, AVS Media PRO pune la dispoziția potențialilor clienți următorul formular de ofertare (a se lua la cunostinta ca tarifele sunt pentru un spot publicitar cu o lungime de 30 sec).

Intotdeauna am incercat si de cele mai multe ori am si reusit sa adaptam orferta standard la dorintele si necesitatile clientilor nostri.

Va propunem in acest sens incheierea unui contract de colaborare prin care va oferim posibilitatea sa beneficiati de o seama de reduceri, facilitati si avantaje cuprinse intr-o oferta specială.

Publicitate la radio
3

Cost publicitate radio = 0 Lei

Promovare în podcast

Cost promovare în podcast = 0 Lei

Machetă (banner) website

Cost afișare machetă = 0 Lei

Extraopțiuni

Cost extraopțiuni = 0 Lei

GENERAL= 0 Lei

**Reducerile pachetelor nu sunt incluse în costul total estimativ

CUM SE REALIZEAZĂ

  • 1. Primim comanda dumneavoastră

  • 2. VĂ CONTACTĂM ȘI STABILIM DETALIILE

  • 3. STABILIM PREȚUL ȘI DISCOUNT-URILE

  • 4. DEMARĂM DIFUZAREA CAMPANIEI

  • 5. ANALIZĂM ȘI FINALIZĂM CAMPANIA