SERVICII AUDIO ȘI CAMPANII PUBLICITARE RADIO

Radioul este un foarte bun mijloc de comunicare in “drive-time” si un suport ideal pentru promotii/vanzari (comunicare pe termen scurt). Permite cresterea frecventei mesajului.

Asigurată fiind de către un soft complet automatizat, difuzarea spoturilor publicitare se face în aproape toate intervalele orare la fiecare

– și 10 minute
– și 30 minute
– și 50 minute ale orei.

În funcție de perioada în care sunt amplasate spoturile audio, lungimea acestora [(durata în timp; (15”, 20” 30”, 50″, 60″)], numărul acestora și valoarea totală a contractului de publicitate, CooL FM propune potențialilor clienți următoarea grilă de prețuri (a se lua la cunostinta ca tarifele sunt pentru un spot publicitar cu o lungime de 30 sec).

Intotdeauna am incercat si de cele mai multe ori am si reusit sa adaptam orferta standard la dorintele si necesitatile clientilor nostri.

Va propunem in acest sens incheierea unui contract de colaborare prin care va oferim posibilitatea sa beneficiati de o seama de reduceri, facilitati si avantaje cuprinse intr-o oferta specială.

CUM SE REALIZEAZĂ

  • 1. Primim comanda dumneavoastră

  • 2. VĂ CONTACTĂM ȘI STABILIM DETALIILE

  • 3. STABILIM PREȚUL ȘI DISCOUNT-URILE

  • 4. DEMARĂM DIFUZAREA CAMPANIEI

  • 5. ANALIZĂM ȘI FINALIZĂM CAMPANIA

PREȚURI

Consultanță (ca primă de bun venit, prima consultanță este:)

GRATUITĂ!

Pachet comercial simplu

2700 RON/Lună

Pachetul comercial SIMPLU este cel mai scurt dar si rapid pachet de publicitate.
Cu o durata totala de 30 de zile, ofera un numar maxim de 90 difuzari, adica 3 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client. Nu contine difuzari BONUS si nici nu se incadreaza in categoria DISCOUNT “PRIMA DE BUN VENIT”

Spot comercial CLASIC

2209 RON/Lună

Pachetul comercial CLASIC este alegerea Numarul 1 in randul clientilor nostri.
Cu o durata totala de 90 de zile, ofera un numar maxim de 270 difuzari, adica 3 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client.

Si asta nu e tot!
Acest pachet contine de asemenea si 15 difuzari/luna BONUS dar si un DISCOUNT de 10% ca “PRIMA DE BUN VENIT”.

Sa recapitulam, platesti pentru 270 de difuzari si primesti 315 + o reducere de 10% din valoarea totala a contractului.

Spot comercial OPTIM

2786 RON/Lună

Pachetul comercial OPTIM este alegerea cea mai potrivita daca te-ai decis sa ai o campanie agresiva si de lunga durata.
Cu o durata totala de 180 de zile, ofera un numar maxim de 708 difuzari, adica 4 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client.

Si asta nu e tot!
Acest pachet contine de asemenea si 30 difuzari/luna BONUS dar si un DISCOUNT de 20% pentru primele doua luni de difuzare ca “PRIMA DE BUN VENIT”.

Sa recapitulam, platesti pentru 700 difuzari si primesti 880 + o reducere de 20% din valoarea primelor doua luni de emisie.

Pachetul comercial TOTAL 

1830 RON/Lună

Pachetul comercial TOTAL iti ofera un an intreg de campanie fara stres sau griji. Daca te-ai decis sa ai o campanie agresiva si de lunga durata in care poti schimba spotul comercial la fiecare 3 sau 6 luni, acest pachet este alegerea cea mai potrivita.
Cu o durata totala de 360 de zile, ofera un numar maxim de 1098 difuzari, adica 3 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client.

Si asta nu e tot!
Acest pachet contine de asemenea si 30 difuzari/luna BONUS dar si un DISCOUNT de 30% pentru primele 6 luni de difuzare ca “PRIMA DE BUN VENIT”.

Sa recapitulam, platesti pentru 1098 difuzari si primesti 1458 + o reducere de 30% din valoarea primelor 6 luni de emisie.