SUNTEM PREZENȚI ÎN SEAP / SICAP - E-LICITATIE.RO

Oferim instituțiilor de stat soluții dedicate care răspund atât nevoilor de a avea un partener care să le livreze soluții “la cheie”, cât și nevoii de optimizare a costurilor totale.

Suntem prezenți în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, site-ul e-licitatie.ro, cu toate produsele și serviciile prezentate pe www.avsmedia.ro.

În situația în care unele dintre produsele sau serviciile solicitate nu sunt listate în SEAP, vă rugăm să ne contactați pentru a le introduce în catalogul electronic.

Totodată, vă stăm la dispoziție pentru oferte personalizate în funcție de cantitate, valoare și termen de plată.

ACHIZIȚIE ȘI IMPLEMENTARE ECHIPAMENTE

Echipamente IT, audio, video, proiecție, scenotehnică sau chiar studiouri broadcast pentru evenimente virtuale/hibrid? AVS Media PRO este soluția!

Putem proiecta și instala studiouri audio de înregistrare, de podcasting, vlogging sau chiar studiouri virtuale/hibride pentru evenimentele, conferințele sau emisiunile tale de transparența administrativă în orice tip de spațiu aveți la dispoziție – 4 camere, 3 camere, 2 camere – chiar și 1 cameră!

Vă putem ajuta să decideți care este cel mai potrivit pentru dvs. și să alegeți echipamentul și mobilierul corect.

De asemenea, putem asigura și achiziționarea de sisteme complete IT în vederea tehnologizării și retehnologizării firmelor sau instituțiilor de stat! Calculatoare, imprimante, faxuri, servere email, întreținere și mentenanță, suport IT; instalare rețea fizică internet și rețea intranet, etc.

ACHIZIȚIE ȘI IMPLEMENTARE SISTEME AUDIO/VIDEO

AVS Media PRO vă poate ajuta cu achiziționarea oricărui sistem audio sau video, atât pentru companie cât și pentru nevoile dvoastră personale.

Putem proiecta și instala sisteme audio/video, atât pentru acasă cât și în spații comerciale sau instituții de stat.

Fie că este vorba de un sistem de conferințe, sisteme audio integrate (pereți sau tavan), sisteme Induction Loop, home cinema, sisteme audio în cluburi sau sisteme audio video pentru acasă, noi vă putem ajuta!

Vă putem ajuta să decideți care este cel mai potrivit sistem pentru dvs. și să alegeți echipamentul potrivit pentru necesitățile dvoastră.

Standarde Înalte de Calitate

Cu o experiență de peste 10 ani în industria evenimentelor live, virtuale sau hibrid, ori televiziune,  AVS Media PRO oferă servicii de o înaltă calitate, cum numai în Vest se performă. Atenție la detalii, siguranță și securitate la locul de muncă, protecție și siguranță pentru angajați și angajatori și chiar clienți, evenimente care transformă imaginea companiei tale într-una SUPERIOARĂ!

Echipă expertă certificată

Ne-am ales cei mai buni oameni care să ne reprezinte. Oameni cu o vastă experiență, printre multe altele, în vânzări, media-planing și servicii cu clienții. Inginerii noștri știu să execute orice lucrare indiferent de dificultate sau chiar termene limită!  Profesioniști cu vârsta cuprinsă între 25-55 de ani, oameni cu experiență în domeniul comercial, evenimente și broadcasting.

Echipamente profesionale

Dispunem de toată aparatura și infrastructura necesară pentru realizarea oricărei lucrări. Echipamente audio, video, de măsurare sau chiar seturi complete de design interior. Toate sunt de cea mai bună calitate, produse de Boosh, JBL, EV, dB Technologies, etc. “NU folosim Dynacord, Behringer, SAMSOM sau made in China”

Calitate garantată

Dispunem de toată aparatura și infrastructura necesară pentru realizarea oricărei lucrări. Calitatea materialelor utilizate, a serviciilor oferite dar și a aparaturii de care dispunem și a efortului depus pentru a realiza dintr-un simplu plan ceva măreț ne îndeamnă să aplicăm un preț convenabil atât clienților, cât și firmei noastre.

DESIGN, INSTALARE ȘI PROGRAMARE

În curând!
  • Realizăm designul proiectului implicat
  • Schițăm și stabilim necesitățile electrice
  • Măsurăm nivelul acustic, reverberația și reflexia
  • Calculăm RT60 și stabilim coeficientul de absorbție
  • Stabilim împreună cu clientul necesitățile tehnologice
  • Comandăm materialele și echipamentele necesare
  • Instalăm echipamentele și le setăm la standarde Europene
  • Verificăm standardele finale și oferim garanția lucrării