AVSMEDIA PRO

Odată cu formarea societății comerciale S.C. CREATIVE MEDIA ADVERTISING S.R.L, ceea ce s-a întâmplat până acum este istorie. Constituirea noastră a avut ca scop crearea unei firme noi și moderne, cu domenii de activitate atractive de la care toţi oamenii să se informeze corect sau să poată învăţa sau obține câte ceva.

S.C. CREATIVE MEDIA ADVERTISING S.R.L s-a înfiinţat în anul 2020. Acum, în această explozie a erei digitale cu toții suntem înconjurați de radiouri online, DAB sau chiar în FM dar și de reclame sau de zecile de articole publicitare care apar peste tot: pe internet, pe rețele de socializare, la tv, la radio sau pe stradă.

Ne-am unit și am creat o casă a noastră. Această casă reprezinta ideile, aspirațiile și obiectivele pe care noi ni le-am propus, iar ferestrele reprezintă elementele cheie ale casei și anume domeniiIe noastre de activitate, radioul, publicitatea, producția, designul și instalarea.

Dacă doriți să vă alăturați, ușa casei noastre este larg deschisă pentru toți cei care doresc o nouă viziune în aceste domenii.

EXPERIENȚĂ

Radio și programe radio - 15 ani
Inginerie de sunet și acustică - 10 ani
Producție audio și Voice Over - 8 ani
Studio Design și Construcție - 6 ani
Publicitate și Media-Planing - 8 ani
Achiziții și Implementare - 2 ani
Instalare sisteme AV și Induction Loop-uri - 2 ani

CE NE SPUNE UNUL DINTRE DIRECTORI?

Charles Darwin a spus ca nu cel mai puternic supravietuieste, ci cel mai adaptabil.

Adaptabilitatea este principala calitate a echipei AVSMedia PRO. Familia AVSMedia PRO afișează o atitudinea pro-activă, fiind focusați pe nevoile clientului și cu o foarte bună cunoaștere a pieței de media.

CRISTIAN NĂSTASE

Director General / Antreprenor / Inginer de sunet
0
SPECIALIȘTI
0
%
CLIENȚI FERICIȚI
+
0
PROIECTE CU SUCCES

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI

Prețuri mici

În cadrul S.C. CREATIVE MEDIA ADVERTISING S.R.L se aplică prețuri convenabile, atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

Pe piața firmelor, suntem printre puținele firme care asigurăm calitate și seriozitate la un preț avantajos.

Calitate

Calitatea materialelor utilizate, a serviciilor oferite dar și a aparaturii de care dispunem și a efortului depus pentru a realiza dintr-un simplu plan ceva măreț ne îndeamnă să aplicăm un preț convenabil atât clienților, cât și firmei noastre.

Diversitate

AVSMedia PRO se ocupă cu realizarea materialelor publicitare și a serviciilor de reprezentare media (post de radio, site-uri web, pagini sociale, etc.), cât și cu promovarea sau difuzarea acestora. De asemenea oferim și servicii de achiziție și implementare sisteme AV, sau chiar de design și construcție studiouri audio.

Respect

În orice afacere, clientul este piesa de bază pentru buna funcționare a firmei.  La AVSMedia PRO punem foarte mare preț pe clienții noștri, tocmai de aceea îi tratăm cu același respect cuvenit, pe toți, noi sau vechi!

Transparență

Încă de la începutul proiectului, AVSMedia lucrează transparent cu privire la detaliile acestuia, la costurile acestuia dar și la necesitățile din jurul acestuia.

FIRMA NOASTRĂ ÎN POZE

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI